Infinite Discs - Hvilken plastikktype bør jeg velge?

Publisert av Alexander Eliassen den

Er du usikker på hvilken plastikk du bør velge for dine Infinite Discs? Da bør du lese dette! 

Infinite Discs produserer nydelige discer, med forskjellige plastikktyper. Jeg vil ta deg igjennom de forskjellige typene plastikk du kan velge, og hvilke fordeler disse kan gi deg når du kaster de forskjellige discene dine!

D-Blend

Infinite Discs D-Blend er en vanlig, relativt billig plastikk som gir deg et godt grep. (Kan sammenlignes med Innova's DX plastikk.) Den holder ikke like lenge som forskjellige premium plastikker, men er ofte foretrukket for puttere og mid-range discer av mange!

C-Blend

C-Blend plastikken er en gjennomsiktig plastikk, som har god kvalitet og holder lenge. (Denne kan sammenlignes med Innova's Champion plastikk.) Discer med denne plastikken kan vanligvis opprettholde fly-egenskapene sine lenger enn andre typer plastikk.

G-Blend

Denne plastikken er en premium plastikk som både holder lenge og gir deg et godt grep. Av alle de ulike plastikktypene er denne best i kulde. (Kan forøvrig sammenlignes med Innova's Gstar plastikk.) 

S-Blend

S-Blend er så og si helt lik som Innova's Star plastikk. Dette er premium-plastikken fra Infinite Discs, som gir deg et nydelig grep og som holder lenge. Swirly S-Blend er også laget av den samme plastikken, men med litt ekstra fine detaljer.

I-Blend

Denne plastikken er kjent for å ha veldig god "glide". Den kan på mange måter sammenlignes litt med S-Blend, den gir deg et like godt grep og er enda litt mykere. 


Del dette innleggetLegg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres.

x